Снимка: Sofiamotorshow.bgОрганизаторите обявиха, че решението е взето единодушно. След отчитане на динамичната промяна

...
Снимка: Sofiamotorshow.bgОрганизаторите обявиха, че решението е взето единодушно. След отчитане на динамичната промяна
Коментари Харесай

Автомобилен салон София 2021 се отлага

Снимка: Sofiamotorshow.bg

Организаторите оповестиха, че решението е взето единомислещо. 

„ След отчитане на динамичната смяна на епидемиологичната конюнктура и увеличението на рисковете за изложители и гости се стигна до рационалното и отговорно решение Автомобилният салон в София да се организира в интервала 3 – 12 юни 2022 година ", се споделя в известието на Асоциацията.

От организацията допълват, че решението е било взето единодушно и се надяват, че не след дълго време, ще има опция най-посещаваното автомобилно събитие в България и прилежащите ни страни да се организира по най-хубавия метод и в най-безопасна среда.

„ Сигурни сме, че при започване на идващото лято, представителите на автомобилните производители у нас ще могат да ни покажат на територията на Интер Експо Център още повече нови модели и съвременни нововъведения, базирани на електрически и хибридни технологии ", посочват от ААП.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР